שש ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
שני כוסות קמח
200 גרם אגוזים קצוצים
כוס מים
1 אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
קרם מוקה ,
250 גרם שמנת מתוקה
3כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת נס קפה
2 כפות סוכר
חצי כוס חלב
גנאש,
כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
סירופ׳
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
1 כפית אבקת נס קפה
הוראות הכנה
להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצף בהיר להוסיף סוכר בהדרגה להוסיף סוכר וניל את החלמונים את השמן בהדרגה כוס מים
את האגוזים להוריד את מהירות המיקסר להוסיף קמח עם אבקת אפייה בהדרגה לארבל טוב שלא יהיה גושים
לשמן תבנית עם נייר אפיה מספר 26 לצקת את הבלילה לאפות את העוגה על חום180 מעלות 35 40 דקות לבדוק שקסאם יוצא נקי כשהעוגה מוכנה לצנן טוב בינתיים להכין סירוף על הגז לערבב סוכר מים אבקת נס קפה לחכות שהתקרר
לחתוך את העוגה לשלוש שכבות עם כפית נפזר סירופ ומעל קרם מוקה כך נמשיך עם השכבה השנייה והשלישית בינתיים נכין גנאש לחכות שהתקרר לצקת מעל העוגה לקשת איך שרוצים לשים במקרר להתייצבות העוגה
בתיאבון
סיגלית ימין