Share with:


חלבי

אופן הכנה

שש ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
שני כוסות קמח
200 גרם ‏אגוזים קצוצים‏
כוס מים
1 ‏אבקת אפיה ‏
אחד סוכר וניל

קרם מוקה ,
250 גרם שמנת מתוקה
3כפות אינסטנט פודינג וניל
1 ‏כפית אבקת נס קפה
2 ‏כפות סוכר
חצי כוס חלב

גנאש,
כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

סירופ׳
2 ‏כפות סוכר
חצי כוס מים
1 ‏כפית אבקת נס קפה

‏הוראות הכנה
‏להפריד ביצים להקציף את החלבונים ‏לקצף בהיר להוסיף סוכר בהדרגה ‏להוסיף סוכר וניל את החלמונים ‏את השמן בהדרגה כוס מים
את ‏האגוזים ‏להוריד את מהירות המיקסר להוסיף קמח עם אבקת אפייה בהדרגה לארבל טוב שלא יהיה גושים
‏לשמן תבנית עם נייר אפיה ‏מספר 26 לצקת ‏את הבלילה לאפות את העוגה על חום180 מעלות 35 ‏40 דקות לבדוק שקסאם יוצא נקי כשהעוגה מוכנה ‏לצנן טוב ‏בינתיים להכין סירוף על הגז לערבב ‏סוכר מים אבקת נס קפה לחכות שהתקרר
‏לחתוך את העוגה לשלוש ‏שכבות ‏ ‏עם כפית נפזר סירופ ומעל קרם מוקה ‏כך נמשיך עם ‏השכבה השנייה והשלישית בינתיים נכין ‏גנאש ‏לחכות שהתקרר ‏לצקת ‏מעל העוגה לקשת איך שרוצים לשים במקרר להתייצבות העוגה ‏

בתיאבון
סיגלית ימין

עוגת אגוזים קרם מוקה גנאש_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים