Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים:
שרוול פתי בר טחון לפירורים.
120 גרם חמאה מומסת.
שוקולד מריר.
שוקולד חלב.
שוקולד לבן.
6 כפות חלב.
3 גבינה לבנה של 250 גרם כל אחת.
גביע וחצי גבינת שמנת.
חבילה וחצי איסטנט וניל
כוס סוכר.
3 שמנת מתוקה.

לגאנש:
100 גרם שוקולד מריר.
חצי גביע שמנת מתוקה

אופן ההכנה
לערבב חמאה מומסת עם הבסקויט המפורר להדק טוב בתבנית 24 ..
להכניס להקפאה של 10 דקות..
להוציא לשים שקף מסביב לתבנית..
לחלק את השוקולדים ל3 קעריות ולהוסיף 2 כפות חלב בכל קערה..
להמיס כל קערה במיקרוגל למשך דקה..
להוציא לערבב טוב לצנן..
לשים את הגבינות ב3 קעריות ולערבב טוב..
להוסיף לכל קערה שוקולד מומס לערבב טוב..
להקציף 3 שמנת מתוקה עם חבילה וחצי איסטנט וניל כוס סוכר לקצפת יציבה..
לקפל את הקצפת ל3 קערות הגבינה .
באופן שווה…
קערת שוקולד המריר לשים על תחתית הבסקויט להקפיא לחצימשעה..
להוציא לשים את קערת שוקולד החלב על השכבה הראשונה ושוב להקפיא..
לשים את קערת שוקולד הלבן ושוב להקפיא ללילה…..
לגאנש.
להמיס שוקלד מריר עם הקצפת לשפוך מלמעלה להטות את התבנית מצד לצד שהכל יכוסה..
להקפיא ..
להוציא למקרר שעה וחצי לפני ההגשה.

עוגת טריקולד מ 4 שכבות של שוקולד
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים