Share with:


חלבי

אופן הכנה

להכנת הרולדה
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח תופח
3 כפות שמן

אופן ההכנה
להקציף חלבונים וסוכר עד לקצף יציב
להוסיף את החלמונים להמשיך להקציף להוסיף את השמן, את הקמח לערבב בתנועת קיפולים,
לשים בתבנית מרובעת גדולה נייר אפייה משומן, לשפוך את התערובת לתוך התבנית להכנת רולדה, לאפות כ-10 דקות בערך בחום של 180 מעלות. לאחר האפייה לגלגל לרולדה, בעזרת נייר האפייה,

להכין קרם משמנת מתוקה (2חבילות)
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב
להקציף לקרם יציב ולמלא את הרולדה, (לשמור מה שנשאר למילוי הבומב)
לגלגל לגליל לייצב כמה זמן במקרר
להוציא ולחתוך לפרוסות
בקערת זכוכית עמוקה להניח מהאמצע פרוסות של רולדה עד לקצה ממש בצורה הדוקה אחד צמוד לשני ללא מרווחים.
למלא את הבומב עד הסוף. לסגור עם עוד חתיכות רולדה שנשארו
ולהכניס למקפיא. לקרר לכמה שעות
לפני ההגשה להוציא להפוך את כל הבומב על הצד השטוח
הבומב נפרדת ישר מדפנות הקערה בעזרת סכין.לקשט: שוקולד
מריר עם שמנת מתוקה להמיס במיקרוגל לקרר מעט ולשפוך על הבומב

להכניס להקפאה להוציא שעה לפני ההגשה.
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry
אנט זנו

עוגת בומב עם שוקולד
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים