Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק של עוגיית מכונה הכי פשוט והכי טעים ❤️❤️❤️
עוגיות מכונה לפי בקשה מיוחדת 🔥

לקרם בורלה:
300 מייל שמנת מתוקה
59 גרם סוכר
70 גרם חלמונים.
מקל וניל.
נתחיל עם עם הקרם בורלה.
בסיר על האש נשים בסיר שמנת וסוכר עד 80 מעלות.
בקערה נשים חלמונים ווניל
נחכה לצנן את השמנת לטמפרטורת החדר
לאחד את השמנת עם החלמונים. נערבב עם בלנדר מוט נעביר דרך מסננת ניצוק לתבנית סיליקון עם שקעים קטנים נכניס לתנור טורבו 120 מעלות חצי שעה.
נעביר למקפיא לשעתיים.
נעבור לבצק.
1קילו קמח פחות כוס
1 כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
חצי כוס שומשום
1 מחמאה 200 גרם
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
2 אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
קורט מלח
לערב הכל במיקסר.
לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים
נרדד את הבצק לעובי של 3 מילימטר.
נקרוץ עם קורצן עגול או כל קורצן אחר חצי מהכמות נעשה חור במרכז העוגייה.
נאפה 180 מעלות 15 דקות.
על חצי מהכמות נפזר אבקת סוכר.
על החצי השני נמרח ריבת חלב או כל דבר אחר.
נחבר סנדביץ.
בבחור נשים את הקרם בורלה. נפזר סוכר ונשרוף עם ברנר.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיית סנדביץ קרם קרמל עם קרם בורלה 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים