Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנת הבצק:
3/4 1 כוסות קמח
1/2 כוס קורנפלור
3 סוכר וניל
כף תמצית וניל
1/2 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קוקוס
200 גרם חמאה רכה
1 אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
2/3 כוס שמנת מתוקה
מכניסים הכל לקערת המיקסר מערבלים לבצק אחיד ורך, מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.

אחרי חצי שעה מוציאים מהמקרר, יוצרים סהרונים בעזרת ידיים מקופחות בערך 50 ומעגלים לצורת סהרון מסדרים בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם 180 מעלות 20 דקות. מצננים את העוגיות.

50 גרם אבקת סוכר
3 סוכר וניל
מערבבים בצלחת וטובלים.

100 גרם שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה
ממיסים יחד ומערבבים.
מעבירים לשקית. טובלים בזהירות את העוגיות באבקת סוכר ומעל העוגיות מזלפים שוקולד או טובלים את הצדדים של הסהרונים בשוקולד. מחזירים לנייר אפייה ונותנים להתייבש.

סהרוני שמנת וקוקוס פריכים בשוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים