Share with:


בשרי

אופן הכנה

לא לשנות את המתכון !!!!!!!!!!!

מצרכים:
300 גרם בשר שייטל
300 גרם בשר שפונדרה בלי העצם
500 גרם אנטריקוט
500 גרם בשר מספר 2 ( צלעות בקר )
חצי כפית פלפל לבן דק
חצי כפית מלח
כוס חד פעמי קר מיי סודה לשתייה

אופן ההכנה
1. לבקש מהקצב שלכם לטחון לכם את הבשרים טחינה גסה בלבד!!
2. להכניס את המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה גיטרה או אפשר גם ידני בקערה.
3. לשים את כול החומרים ,יש ללוש את הבשר כמו שלשים בצק, ולפחות חמש דקות. אין יותר מדי לישה, יש פחות מדי.
4. נותנים לבשר לנוח במקרר 20 דקות.
5. קורצים מתערובת הבשר קציצות של 200 גרם ( כן שוב צריך משקל אצלי) ומשטחים את הקציצות לתוך טבעת מתכת עגולה שבתחתית נייר אפייה, ושולפים עם ידיים רטובת מעט את הטבעת..
6. מחממים את הגריל, את המנגל או את מחבת הפסים, וצולים את הקציצה משני הצדדים למידת הצלייה הרצויה.

מתכוןמתכון

מתכון מנצח להמבורגר_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים