Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
3 בצלים קצוצים דק
חצי חבילה פטרוזיליה וכוסברה
4 שיני שום
מעט גינגיר
פלפל חריף קצוץ
לטגן זאת .להוסיף תבלינים כף ויותר בהרט כמון פלפל לבן פפריקה מלח
להשטיח את האנטריקוט הדק למלא לגלגל
להקפיא לשעה .
לטבול בקמח ביצה ופירורי לחם
לטגן .
להכין רוטב משני בצלים פטריות כף כורכום מעט מים
להניח את הגלילות על הרוטב .
להגיש עם אורז בצל מטוגן עם שום וגינגר .

מתכוןמתכון

אנטריקוט דק ממולא בבשר טחון ברוטב בהרט מוגש על רוטב בצל_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים