Share with:


בשרי

אופן הכנה

נתח בשר מס' 5 צלי כתף מוכשר שהורחת בסיר לחץ עם עלי דפנה כחצי שעה מזמן הרתיחה
קופסת פטריות שמפניון
שקית ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה
שקית רוטב צלי-אוסם או קנור
5-6 שיני שום קלופות שלמות
1 קוביית תיבול של קנור בטעם צלי

ההכנה:
את הנתח שהרתחנו לפרוס לפרוסות לאחר צינון במקרר,בסיר שטוח לטגן בצל חתוך לרצועות עד לשקיפות,למהול את האבקת רוטב צלי עם כוס מים מהברז ולשפוך בסיר
להוסיף קוביית תיבול של קנור בטעם צלי-לא חייב.

לתבל במלח פלפל שחור חצי כף אבקת מרק עוף חצי כפית כורכום וחצי כפית פפריקה מתוקה,ו2-3 עלי דפנה,ומעט גרגירי פלפל שחור שלמים.

לסדר בסיר את פרוסות הבשר ולהוסיף עוד בערך כוס מים חמים גובה המים צריך כמעט לכסות את הבשר הוא מצטמצם בבישול.

לפזר מעל את הפטריות והערמונים והשום,
לאחר רתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל עם מכסה סגור בערך כשעה או עד לריכוך הבשר.

להגשה ניתן לפזר כוסברה טרייה קצוצה לצד כל תוספת שתבחרו

צלי בשר עם פטריות וערמונים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים