Share with:


בשרי

אופן הכנה

סופריטו קציצות כמו של אמא ז"ל מעדן שאין דברים כאלה 🔥🔥🔥🔥
מתכון :
חצי קילו בשר טחון איכותי
2 בצלים קצוצים
חבילה פטרוזיליה
חבילה כוסברה
3 פרוסות לחם יבש מוזרה במים וסחוט
6 תפו"א מקולפים חתוכים לסירות לשמונה .
4 שיני שום פרוסים
ביצה אחת
תיבול .
פפריקה
כמון
בהרת
כורכום מרק עוף
מלח
פלפל

אופן הכנה:
מתבלים את הבשר עם חצי כמות הבצל .
מוסיפיםאת הירק עקצוץ והלחם
מתבלים פפריקה .כמון בהרת מלח מרק עוף ופלפל .
מטגנים בשמן עמוק את תפו"א האדמה עד שהם חומים לגמרי .
לאחר מכן מטגנים את הקציצות .
מוציאים למסננת.
מטגנים בסיר עם מעט שמן את שאר הבצל הקצוץ עד הזהבה .מוסיפים את השום מטגנים מעט .מוסיפים ליטר אחד של מים מתבלים עם כול התבלינים כפית פפריקה כפית כורכום כפית כמון בכפית בהרת מלח פלפל לפי הטעם .
מכניסים את הקציצות ותפוא .
רתיחה רבע שעה ..מנמיכים את האש לעוד 40 דקות ..בהצלחה 🌹🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

סופריטו קציצות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים