Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

שזה סלק לבד זה מדהים
שזה דלעת לבד זה יאמי
שזה שילוב של שנהם בסיר אחד זה ואוווווווווווווו
קבלו מרק של שישי הקבוע
מרק סלק ודלעת
אז ככה
מלאו מים כחצי סיר
שמן כ2 כפות
רסק כף גדושה
סלרי ענף עם עלים
פלפל לבן מעט
כף ורבע מרק עוף
מלח לפי טעם
פפריקה מתוקה
לימון או מלח לימון או שנהם
סוכר בערך כף
טעמו לטעם משובח וטעים
שרותח המרק הוסיפו קודם את הסלק עד שמתרכך
ואחרין את הדלעת שמתבשלת מהר ,אז כשהיא חצי מבושלת והמים רותחים
הוסיפו את הקובות
לבערך 25 דקות
עד שמוכנות
לקובות,2כוסות סולת
מעט שמן
מלח כפית
מים עד למירקם פלסטלינה
נוח לעבודה
בהצלחה