Share with:


בשרי

אופן הכנה

❤️❤️❤️המטבח של מירי ❤️❤️❤️
חפשו אותנו

הקובה של מירי
מצרכים למרק של הקובה
מצרכים:

חצי קופסה עגבניות מרוסקות
3 סלק אדום בינוני מגורד בפומפייה
1 סלק גדול שלם
2 גבעולי סלרי
קוביות דלעת
חצי כף מלח
3-עד 4 כמות סוכר
וקמצוץ מלח לימון

המילוי לקובה:

300 גרם בשר טחון
בצל בינוני חתוך דק
עלי סלרי משלוש גיבעולים
רבע כפית פלפל שחור
לערבב את הכל

מעטפת של הקובה:
350 גרם סולת
כף מלח
וכוס וחצי מיים

אופן הכנה:

שמים בתוך סיר גדול את העגבניות המרוסקות ואת הסלק המגורד וגם את הסלק השלם כף שמן מיים 3 וחצי כוסות. ונותנים לזה רתיחה. לאחר שהסלק מבושל מכניסים את הדלעת. ולאחר מכן מכינים את הקובות. וזורקים אותם לסיר 10. 10 כל 5 דקות מערבבים בן זריקה לזריקה אם הגב של הכף בשביל שהקוביות לא יתפרקו. לאחר שהקובות צפו יש להוסיף יש להוסיף סוכר מלח ואת קמצוץ מלח הלימון שיהיה לכם בתיאבון ובהצלחה וכמובן תצטרפו אלינו למטבח של מירי

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

הקובה של מירי❤️
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים