Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר בקר חצי קילו
פטרוזליה
בצל
שמן
מעט פלפל שחור
מעט מלח

לעשות אותו ולהניח בצד בסיר לקצוץ 3 שיניי שום בצל לפרוסות סלרי לפחות 4 עלים לחתוך אותו לגדולים שמן לטגן להוסיף את הטבלינים מלח מרק עוף חוויג כורכום כמון לערבב ולהוסיף מים לתת להתבשל על אש נמוכה בקערה לסים סולת להתחיל מ 2 כוסות מלח לערבב להוסיף מים בהדרגה לערבב שהייה קצת מיימי לתת לנוח כמה דקות לקחת מעט ולשתח בכף היד צריך כל פעם להרטיב את היד לקחת מהבשר להכניס את הבשר לסולת ולסגור אותו עד שמסיימים את הכל לקחת כל כדור ולשתח אותו בכף היד עד לגודל הרצוי להכניס לסיר ולבשל עוד חצי שעה חשוב שהייה מכוסה והמרק מעל הקובה

קובה צהובה ואורז לבן ממש מעדן
זיוה עובדיהספר המתכונים של
מתכון של

זיוה עובדיה

8 מתכונים