Share with:


בשרי

אופן הכנה

שני תפוח אדמה
שני בצלים.לשים במגימיקס בכמה פולסים.

לשים במסננת להוציא נוזלים

חופן פיטרוזיליה
שמיר
כוזברה לקצץ טוב
להוסיף לתערובת

לקחת ארבע פרוסות לחם להרטיב במיים לסחוט תפו"א טוב
לשים בתערובת שלוש מאות גרם בשר טחון
לערבב בקר עים עוף להוסיף שני בצים קטנים

שלוש כפות סולת לטבל מרק פרווה קינמון פפריקה כרכום

לשים במקרר לתפוס טעמים לטגן טוב שהקציצה תיתבשל

טוב ליבדוק טעמים אים העיסה מאוד רטובה

אפשר להוסיף עוד כף סולת מי שאוהב בהרט אפשר להוסיף

קציצות מחשי בולט מטוגנות
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים