Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 בצל גדול
1 עגבניה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות
עוף
חצי כפית כרכום
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
1 כף מרק עוף
קוסברה קצוצה
חצי כוס גריסים שבורים
1 כוס אורז נקי ושטוף

הכנה :
לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן בשמן לאחר מכן להוסיף את העגבנייה שחתכנו ולהמשיך לאדות לטגן את העוף עם הבצל והעגבניות משתי הצדדים ולאחר מכן להוציא החוצה ולשים בצד להוסיף את האורז והגריסים השטופים ולהמשיך לערבב להוסיף את התבלינים מלבד המרק עוף והקוסברה לערבב ולהוסיף כ-1 ליטר מים לכסות ולבשל על אש גבוהה עד שמתחיל לבעבע לאחר מכן להנמיך את האש ולבשל עוד כ-15 דקות ואז להוסיף את העוף שהנחנו בצד להמשיך לבשל עד שהאורז והגריסים התנפחו בבישול והגריסים רכים (בשלב הזה אם צריך להוסיף מים אז להוסיף כוס 10 דקות לפני הסוף להוסיף את המרק העוף ואת הקוסברה ולאחר מכן לכבות את האש ..

מרק אורז וגריסים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים