Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

/‏קרדיט לסיגלית ימין

‏ ‏מצרכים ,
לבצק
4 כוסות קמח
כף מלח
כף סוכר
כף שמן
כף חומץ
כוס שמן ‏‏לכיסוי הבצק
כוס ורבע מים ‏פושרים אם צריך מוסיפים עוד טיפה

למלית
חמש ‏תפוחי אדמה מבושל
‏שני בצלים גדולים קצוץ ‏
שמן זית ,בערך ‏רבע כוס אם צריך מוסיפים,
חצי ‏צרור פטרוזיליה ,קצוץ

ביצה אחת
שומשום
להבריש על ‏
‏הבורקס

‏תבלינים
פלפל שחור
מלח ‏לפי הטעם
אגוז מוסקאט ‏מי שלא אוהבת לא חובה

‏אופן ההכנה
‏את התפוחי אדמה לשים בסיר ‏לכסות במים לבשל עד שהתפוחי אדמה מבושל ,בעזרת מזלג מועכים לפירה
‏לטגן בצל עד
אזהבה ‏להוסיף לפירה, להוסיף ‏את הפטרוזיליה ,תבלינים לפי הטעם ‏מערבבים ‏ טועמים ‏מוסיפים חלבון אחד ‏ ‏ואת החלמון ‏נשמור בצד להבריש אחר כך על הבורקס ‏,מניחים בצד מכינים את הבצק‏ ‏בקערת המיקסר שמים קמח סוכר מים מערבבים ‏מוסיפים שמן חמץ ומלח ‏מתחילים ללוש לבצק רך ונעים ‏ ‏שבע דקות מחלקים את הבצק ‏לתשע חלקים שווים כדררו‏‏ כל חתיכת בצק לעגול ,מנחים ‏ בתבנית ‏יוצקים שמן מעל ‏‏לכיסוי הבצק ‏מנכים בצד למנוחה של שעה וחצי ‏כעבור שעה וחצי פתחו כל כדור על משטח משומן. ‏בעזרת הידיים עד שקיפות ‏ ‏ ‏מלאו במילית וגלגלו ‏בעזרת מתיחה ‏,וצרו צורת שבלול ‏להבריש את החלמון לפזר שומשום
‏לאפות על חום 180 מעלות40 דקות עד הזהבה ‏לבדוק ‏כל אחת והתנור שלה
‏,בתיאבון

מאפה בורקס שבלולים במילוי‏ ‏‏‏תפוחי אדמה ‏_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים