Share with:


בשרי

אופן הכנה

מילוי
רבע קילו בשר טחון
כף בהרט
חצי כפית מלח
4 כפות פטרוסליה
וכוסברה טחונים
כוס וחצי כוס אורז
שטוף ומסונן
רבע כוס שמן
לערבב הכל יחד

1 בצל קצוץ
חצי כף כורכום
מיץ מלימון אחד
כף פפריקה
4 כפות מטבוחה שלי
8 קישואים חצויים ל2
מנקים את החלק הפנימי
ממלאים מתערובת הבשר
לא עד הסוף של הקישוא

בסיר מחממים שמן
שמים את הבצל
ומאדים 3 דקות
להוסיף את המטבוחה
לערבב ולבשל 5 דקות
תוך כדי עירבוב
לסדר את הקישואים בסיר
להוסף 3 כוסות מים
להגיע לרתיחה
להוסיף את הכורכום והלימון
לכסות ועל אש נמוכה
לבשל כ30 דקות
בתאבון

קישואים ממולאים ברוטב
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים