Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2כפות סוכר
6כפות שמן
2 ביצים
2 כוסות מים חמים

שמה את הקמח בקערה עם השמרים והסוכר מערבבת,מוסיפה ביצים ושמן ותוך כדי ערבוב מוסיפה מים בהדרגה אני הוספתי עוד טיפה כי עדיין היה קצת יבש לקראת סוף הלישה להוסיף 2 כפיות מלח ולהמשיך לערבב, למרוח על הבצק מעט שמן ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח 20 דקות

חילקתי את הבצק לשניים מחלק אחד עשיתי שמונה עיגולים שהם יחסית יותר גדולים אותם שמתי בתבנית עגולה ואת החלק השני עישיתי עיגולים קטנים יותר בערך בגודל כדור פינג פונג ושמתי בתבנית מלבנית ואז יוצא יותר
בנתיים לחמם תנור ל200 בזמן שהם נחים מעט ותופחים קצת להבריש בביצה טרופה להכניס לתנור ל-10 דקות ואז לפזר עליהם את תערובת השום-15 שיני שום כתושות כפית מלח גס חופן פטרוזליה וכוסברה יחד חצי כוס שמן זית
מערבבת יחד ושמה על הבצק וממשיכה לאפות לעוד 10 דקות סה"כ זמן אפייה 20 דקות

לחם שום
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים