Share with:


פרווה

אופן הכנה


ק"ג קמח
20 גרם גלוטן20 גרם שמרים
15 גרם גרנטה
20 גרם מלח
160 גרם סוכר
2 ביצים
75 גרם שמן
400 גרם מיים קרים
10 גרם שומשום
2 כפות סילאן

אופן ההכנה:
תחילה לערבב את החומרים היבשים במיקסר חוץ מהשומשום והמלח
להוסיף את החומרים הרטובים
לערבב עם וו לישה כ-5 דקות על מהירות נמוכה לאחר 2 דקות להוסיף את השמן ואז להמשיך לערבב כ-6 דקות נוספות על מהירות בדרגה אחת גבוהה יותר לאחר כ-2 דקות להוסיף את המלח
לכסות את הבצק בניילון ולהניח בצד ל – 30 דקות בטמפרטורת החדר.
לאחר כחצי שעה לחלק את הבצק ל-8 כדורים כל כדור ישקול כ- 125 גרם ולהניח בצד למנוחה של כ- 15 דקות נוספות.
לעצב כל כדור לצורה של צינור באורך של כ-30 ס"מ לקלוע מכל 4 צינורות צמה
להתפיח לעוד כ-90 דקות.
לחמםם תנור ל 170 מעלות למרוח על החלה ביצה ולפזר שומשום
לאפות כ- 25-30 דקות לאחר האפיה ניתן למרוח סילאן שחוממם מעט
והרי לכם התוצאה הנפלאה…
והכל לכבוד שבת המלכה👑👌👑👌

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. 
ליחצו על הקישור ואתם בפנים

לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים

חלה מתוקה_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים