Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1 ק"ג קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות 1/2 שמרים יבשים
1 כף גדולה של מלח
3 כוסות מים פורשים

אופן ההכנה
1) מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח

2) לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק

3) מכסים בנייר נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן אבל עם אתם רוצים לחסוך זמן בתפיחה אז מחממים את התנור לחום של 30 מעלות ל1/3 שעה ומכניסים את החלות

4) לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות
5) מחלקים את הבצק ו עושים צורות שונות ומגוונות השמיים הם הגבול,
מכסים שנית במגבת ,ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 25 דקות

חלות לשבת
חלות לשבת

חלות לשבת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים