Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לקצוץ (כוס חד פעמי) שקדים לא מלוח
לקצוץ כוס אגוזים,
לקצוץ חצי כוס צימוקים

בסיר לשפוך 2 כוסות יין אדום מתוק 250 גרם (חצי חבילה) ממרח תמרים לערבב טוב שיתערבב ביין להוסיף את כל מה שקיצצנו
בנוסף לגרד תפוח עץ גרנד סמיט הירוק ולהוסיף לסיר לתת לזה להתבשל על אש קטנה

אחרי שמתקרר ליצור עיגולי חרוסת לברכות לפי מספר הסועדים ולפי הברכות

חג שמח ומתוק ❤😙☺

חרוסת
זהבה אורספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אור

148 מתכונים