Share with:


צמחוני

אופן הכנה

6 פרוסות דג סלומון טרי
רבע כוס רוטב טריאקי
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף דבש
כף גרגירי חרדל דיזון
כף סוכר חום
4 שיני שום
כפית פלפל שחור גרוס
6 גבעולי טימין טרי
רבע כוס שמן זית
לערבב היטב את כל המרכיבים בקערה להניח את פרוסות הדג לערבב היטב שהרוטב יספג בדג
לעטוף ניילון נצמד למקרר לשעה עד שעתיים
בתבנית עם נייר אפיה להניח את הדג עם הרוטב
לפזר עוד כמה עלה טימין
לתנור שחומם מראש 170 מעלות
20 דק בדיוק לא יותר לא לייבש את הדג בהצלחה❣️🌹🙏

דג סלומון ברוטב אסייתי_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים