Share with:


חריף פרווה

אופן הכנה

מצרכים –
4- 5 פילה מושט
6 שיני שום
4 גזר – קלוף חתוך לאורך
1 פלפל ירוק חריף – חתוך גס
1 וחצי כוסות פולי סויה
4 חתיכות ג'ינג'ר טרי
2 כפות מירין
1/4 כפית סוכר
2 כפות שמן
3 כפות סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף רוטב דגים
1 כף חומץ אורז
1 כף דבש / או כפית סוכר
1/2 צרור כוסברה קצוצה / או פטרוזיליה
1/2 כוס מים

אופן ההכנה –
במחבת גדולה מחממים שמן מקפיצים את הגזר עם הסוכר עד קבלת צבע זהוב , מוסיפים את השום ,הפלפל חריף והג'ינג'ר מקפיצים 2- 3 דקות.
מוסיפים את הבועה ,מירין ,דבש , חומץ אורז , רוטב דגים , שמן שומשום והמים מערבבים היטב מביאים לרתיחה מוסיפים את הכוסברה מערבבים .
מנמיחים את הלהבה מסדרים את הדגים ברוטב מבשלים 10 דקות , להוציא את הדגים לצלחת גדולה מבשלים את הרוטב על להבה נמוכה 10 דקות.
מחזירים את הדגים לרוטב מפזרים מעל את פולי הסויה מבשלים 5 דקות .

פילה מושט ופולי סויה ברוטב אסיאתי חריף
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים