Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
חצי קילו חזה עוף טחון
1 בטטה מבושלת ומעוכה למחית
1 בצל מגורד בפומפיה(לסחוט נוזלים)
3 כפות פרורי לחם
1 ביצה
קורט מלח וכפית שטוחה פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית או שמן קנולה לטיגון הקציצות

לרוטב:
2 כפות שמן זית או שמן קנולה
1 בצל גדול חתוך לרצועות
חבילת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
כף סוכר או כף סילאן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2-3 כפות רוטב צי'לי מתוק
1 כוס מרק ממרק עוף(שמים כף שטוחה מרק עוף בכוס וממלאים במים חמים*

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.
2. מכינים כדורים מהקציצות עם ידיים משומנות ומועכים אותם טיפה
3. מחממים מחבת טפלון עם 3 כפות שמן ומטגנים את הקציצות על אש נמוכה עד להזהבה משני הצדדים.
4. להכנת הרוטב: שמים 2 כפות שמן בסיר סוטא'ז ,מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומטגנים עוד שתי דקות, מוסיפים את המרק ממרק העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה או עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

קציצות עוף מקורמלות עם פטריות ובצל
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים