Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לטחון 250 דג נסיכה 250 מלרוזה
להוסיף לתערובת חצי כוס פרורי לחם 1 ביצה כוסברה ופטרוזיליה קצוץ חופן מכל אחד 2 כפיות שום כתוש מעט מלח רבע כפית כורכום רבע כפית כמון כפית פפריקה לערבב היטב את העיסה ולהניח בקרור לחצי שעה
להוציא מהקרור ליצור כדורים ולשמור בהקפאה עד להכנת הרוטב

הרוטב:
לטגן גמבה פלפל חריף על אש נמוכה כשמתרכך להוסיף כוס מים רותחים ואז להוסיף את התבלינים
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית כמון
2 כפיות פפריקה
חצי כפית מלח
רבע כפית כורכום
כפית אריסה
רבע כוס שמן
3 שיני שום חתוך להוסיף את התערובת לפלפל המטוגן ל 10 דקות על אש נמוכה להוסיף את הקציצות
לבשל 20 דקות וכל פעם להרטיב עם הכף מהרוטב

קציצות דגים ברוטב_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים