Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר בקר טחון – 500 גרם
בצל – יחידה גדולה קצוץ דק.
פטרוזיליה – כוס-קצוץ (50 גרם)
שום – 4שיניים כתושות.
מים – 4 כפות
פירורי לחם – 3 כפות
מלח – כפית שטוחה לפי הטעם.
פלפל שחור – כפית שטוחה גרוס לפי הטעם.
כוסברה מיובשת – כפית לפי הטעם.
פפריקה אדומה – כפית שטוחה לפי הטעם.
פירורי לחם – כוס לציפוי
שמן קנולה – 1/4 כוס לטיגון

הכנה:
1. לשים בקערה את בשר הבקר הטחון.
2. להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה, השום, המים, פירורי הלחם ושאר התבלינים.
3. לערבב וללוש היטב.
4. בידיים רטובות ליצור צורות קציצה ולעטוף בציפוי פירורי לחם.
5. לטגן בשמן במחבת עד הזהבה משני הצדדים (כמות השמן מוערכת), ולהוציא לנייר סופג.

קציצות בשר קלות להכנה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

68 מתכונים