Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/2קילו בקר טחון
1/2 צרור פטרוזליה
כמה עלים של כרפס
1 בצל מגורד או קצות
1 ביצה גדולה
2 פרוסות לחם סחוט או פירורי לחם( זה מרכך את הבשר ממש)
1 כף שמן
1 כף בהרט
1 כפית פלפל שחור
מלח
מרק עוף( אני שמה לפי העין ולכן/ם
רושמת כמויות בערך מדוייק)

לקצות הכל טוב וקטן
לערבב הכל יחד טוב טוב ולתת מנוחה 10 דקות
לפרוס תפו"א כמו כריך ולא עד הסוף.
אפשר גם חציל וכרובית למלא.
להכין הכל על מגש קמח ולקמח את כולם
בקערית אחרת לשבור ביצה, כף רסק, כפית פפריקה אדומה ומים..לטרוף הכל יחד
את המפרום המקומח לטבל בבלילת הביצה ולשמן רותח לטגן
להעביר לסיר עם
בקערית להוסיף כף רסק..פפריקה ואת השמן שנשאר במחבת עם כל הטעמים שנוצרו.
לשפוך על המפרום בסיר ולמלא מים עד לגובה שלו.
לבשל על אש בינונית עד לצמצום הרוטב.
יש כאלו שמשתמשות בכוסברה…אני לא זוכרת מבית אימי ז"ל שהשתמשה…בתקופה שלהן כמעט ולא ידעו מזה כוסברה…אז כל אחת תשדרג לפי טעמה

מפרום
חני רוביןספר המתכונים של
מתכון של

חני רובין

16 מתכונים