Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 תפוחי אדמה מורתחים
חבילת פטרוזיליה גדולה
חבילת כוסברה גדולה
חצי חבילת שמיר
2 בצלים גדולים
2 תפוח אדמה
1 חזה עוף קצוץ גס
5 שיני שום
כוס סולת
4 פרוסות לחם – מושרות במים
3 ביצים
2 כפות פפריקה
כף פלפל שחור
כף מלח
1/2 כפית קינמון
כף תבלין לקציצות
כף כמון.

אופן ההכנה-
1) מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, ומועכים.
2) קוצצים את הירק ומייבשים
( משרה את הירק בקערה גדולה, שוטפת ומיבשת)
3) מגרדת בצל , תפוח אדמה ושום
סוחטת הייטב מהנוזלים.
4) מוסיפה לקערת הירק את התפוח אדמה המעוך
והשאר המרכיבים ( לשים לב שלא יהיו נוזלים)
5) מוסיפה סולת ולחם שסחטנו , ביצים
ותבלינים
6) מערבבת הייטב , לתערובת אחידה
7) מניחה חצי שעה מנוחה
😎 מכינה כדורים יפים
😎 מטגנת במחבת על אש נמוכה
עד להזהבה.
מגישים עם קוסקוס
וטעים גם ככה חם מהמחבת❤

מתכוןמתכון

כפיתות – קציצות תוניסאית_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים