Share with:


בשרי

אופן הכנה

https://www.facebook.com/100006670988838/videos/2114839005415112/UzpfSTEwMDAwNjY3MDk4ODgzODpWSzoxMTAyMjQ3NzgzNDY0MDk2/?query=%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA%20%D7%91%D7%A9%D7%A8%20%D7%A2%D7%9D%20%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA%20%D7%98%D7%97%D7%95%D7%A0%D7%94...%D7%9E%D7%A2%D7%93%D7%9F%20%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99&epa=SEARCH_BOX


להרתיח ולנקות חצי כרובית ולסנן .( אני משרה חצי שעה לאחר שניקיתי ,במים ומלח ואז מרתיחה ומסננת )
חצי קילו בשר טחון אדום
בסלייסר לקצוץ
1 בצל גדול
2 שיני שום טרי ,
חצי חבילה פטרוזיליה
3 עלי כרפס
כרובית .
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום ,
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט .

לערבב יחד הכל ולהשאיר בצד .

בסיר רחב נטגן בצל גדול עד להשחמה ולהוסיף כף פפריקה מתוקה ו2 כפטת רסק ולסירוגין חצי כוס מים עד להוצאת מתיקות הרסק .
להוסיף כוס וחצי מים עד להרתחה ולהוסיף תפוחי אדמה קלופה וחתוכה לקוביות ,פרחי כרובית (לאחר רתיחה ) ומלח

10 דקות להוסיף את הבשר כקציצות .בישול חצי שעה …

מעדן עם חלה ❤

מתכוןמתכון

קציצות בשר עם כרובית טחונה…מעדן אמיתי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים