Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

חצי קילו קמח.
כף סוכר
שקית אבקת אפיה.
רבע כפית מלח
חצי כוס שמן.
כוס עד כוס וחצי מים
ללוש היטב עד לבצק אחיד וחלק
לפרוס ל13- 14 כדורים
לרדד למרוח בחמאה לקפל מימין ולמרוח שוב חמאה לקפל שמאל ולמרוח ולקפל לכמה קעפולים עד שנוצר רבוע.
להניח בתבנית מכוסה הניילון נצמד להכניס למקרר ל3 שעות
לאחר 3 שעות לרדד כל אחד מהריבועים לטגן אפשר עם מעט שמן
ואז לפזר סוכר

קהאי עיראקי_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים