Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים: (כ-3 מגשים)
4 כוסות קמח לבן מנופה
כף שטוחה שמרים
150 גר' חמאה
3/4 עד כוס מים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח

אופן ההכנה:
.1 בקערת מיקסר מניחים קמח, סוכר ושמרים ומערבבים קלות בעזרת כף.
.2 מוסיפים את שאר החומרים ולשים, את המים מוסיפים בהדרגה. נתחיל מ3/4 כוס ורק אם יש צורך נוסיף עוד, יש להתקבל בצק רך, נעים וגמיש.
.3 מתפיחים את הבצק למשך כשעה, מוציאים אויר, מגלגלים לקוראסון, מצפים ומניחים לעוד 30-40 דקות להתפחה.
.4 אופים בתנור חם 180 מעלות כ-15 דקות.
.5 מורחים סירופ סוכר כשהמאפים חמים!!!!

לציפוי: חלמון טרוף עם כף מים

לסירופ הסוכר:
מבשלים כוס וחצי סוכר עם כוס מים עד לקבלת צבע ענברי

בהצלחה, הילה

מתכוןמתכון

קוראסון שמרים_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים