החומרים
1 קילו קמח ללחם
.2 כפות שמרים יבשים
.1/2 כוס שמן זית
.2 ביצים
.3 כפות סוכר חום כהה.
בין 2.5 ל 3 כוסות מים
1כף שטוחה מלח
. 3/ 4 כוס אגוזים קצוצים גס
. 3/ 4 כוס צימוקים בהירים
הכנה:
לנפות קמח ולהוסיף, שמרים, ביצים, שמן, סוכר, ומים בהדרגה.לבצק רך ונעים.
להוסיף מלח, אגוזים וצימוקים. ולאחד לבצק.
להתפיח פעם אחת, להוציא אוויר ולהתפיח בשנית.
לחלק ל4 חלקים. מכל 2 להכין חלה.ולהתפיח.
למרוח ביצה, סומסום.
אפייה ב200 מעלות עד להזהבה….