Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח לחם שטימל 2
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס שמן זית
3 כפות סוכר
כף מלח
2.5 כוסות מים פושרים

לנפות את הקמח להוסיף את כל המוצרים.להוסיף את המים לעבד במקסר עם וו לישה 10 דק לא פחות
לכסות עם ניר נצמד להתפחה עד להכפלת הבצק.
להכין לחמניות בגטים ואפשר גם פוקצות מאותו בצק רק לשמן את הידים עם שמן זית
להתפחה נוספת

לאפות 200 מע ללחמניות 20 דק

לבגטים 25 דק בערך.

בהצלחה
אני שמתי בתוך הבגט עגבניות מיובשות..מעדן..והרייח

לחמניות/בגטים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים