Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שני בצים
כף מלח
שני כפות שמרים
שלוש כפות סוכר חום
שלוש כפות קוואקר
חצי כוס שמן
כפית סודה לשתיה

שלוש עד שלוש וחצי כוס מיים עד שסופח הבצק

ללוש טוב לשמן את הבצק
התפחה שעה להוריד את הבצק התפחה שעה
לחלק לעשרים כדורים מנוחה רבע שעה

לעשות צורות מנוחה חצי שעה לכסות למרוח ביצה לפזר קוואקר שומשום חמניות

לאפות חום מאה שמונים מעלות

לחמניות מקמח מלא
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים