Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

כשר לפסח:
תבנית אנגליש קייק

כוס קמח עדשים אדומות
4 ביצים XL
1אבקת אפיה
רבע כוס שמן קוקוס /שמן זית
כף סילאן /מיפל
חצי כוס חלב /חלב סויה / מים
חצי כפית מלח
להוסיף לבצק. 3 כפות שומשום. גרעיני דלעת. לפי טעמכם

אופן הכנה:
לערבב הכול בבלנדר ידני
לצקת לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
180 מעלות 25 דקות לבדוק עם קיסם בהצלחה 🌹

לחם מקמח עדשים אדומות כשר לפסח לאוכלי קטניות 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

256 מתכונים