Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג קמח שמרים מנופה, אסם
כוס סוכר
2 חלמונים
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים (כוס חד
פעמי קר)
כוס שמן (חד פעמי חמה)
2 סוכר וניל
מלית תפוחים:
7 תפוחים גדולים (קלופים וחתוכים לפרוסות דקות)
כוס סוכר (חד פעמי קר)
מעט צימוקים למי שאוהב
מעט קינמון
2 כפות סילן
אבקת סוכר לקישוט לאחר האפייה
אופן הכנת מילוי התפוחים:
1- להמיס מעט את הסוכר בתוך סיר חם על הכיריים,
לשפוך לתוכו את התפוחים החתוכים ולהמשיך לערבב עד שהתפוחים מבושלים ואין נוזלים. (על חום בינוני שלא יישרף)
2- בסיום הבישול להוסיף את הצימוקים ולקרר.
(חשוב שלא ישארו נוזלים בתפוחים)
אופן ההכנה:
להכניס לקערת המיקסר את כל חומרי הבצק. ללוש כ-10 דקות במיקסר, ברמה בינונית.
להוציא לכסות עם ניילון נצמד ולהכניס למקרר לכל הלילה
1- את הבצק לחלק לארבעה חלקים.
2- לרדד כל עלה לעובי כחצי ס"מ בערך
3-לחתוך לריבועים להניח על כל ריבוע מילית תפוחים
4-לסגור לצורת מעטפה על ידי הידוק כל שתי הפינות
5-להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה להבריש בחלבון ביצה מוקצף מעט עם כפית סילן, להתפיח לחצי שעה בערך,
להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות או עד שהמאפים משחימים.
להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר
ניתן להקפאה בכלי סגור
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/

ריבועי שמרים עם תפוחים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים