4-5 רוביה
125 גרם סוכר
1 ספל יין לבן
לבצק :
250 גרם קמח
קורט מלח
1 כף שמן
3 חלמונים
1 כוס מים או בירה
3 חלבונים
קורט מלח
שמן לטיגון
2 כפות אבקת סוכר
בכל יחידה כ-155 קלוריות .
לנקות את הרברבר ולחתוך לחתיכות של 4 ס"מ .
לפזר סוכר ולהשאיר כמה דקות .
לצקת יין ולאדות על אש קטנה , לא לתת להתרכך .
לבצק : לערבב קמח , חלב , שמן , חלמונים ומים .
להוסיף חלבונים מוקצפים עם מלח .
לסנן את הרברבר מן המים ולטבול בבצק .
לטגן בשמן חם .
להגיש את הגלילים חמים או קרים בתוספת אבקת סוכר