Share with:


חלבי

אופן הכנה

צ'ז קיק ניו יורק
לתחתית
100 גר חמאה רכה
שקית סוכר וניל
150 גר קמח
חלמון אחד
רבע כפית א.אפיה
לערבל הכל חוץ מהקמח ורבע כפית א. אפיה .
להוסיף את הקמח ולערבל רק עד שהכל מתאחד לבצק
לרדד ולהעביר לתבנית 20 או 22
ולאפות כ15 שעה .
לתערובת הגבינה
250גר גבינת שמנת ללא מלח
500 גר גבינה לבנה 9 אחוז (אפשר הכל גבינת שמנת )
כוס סוכר חד פעמי שקוף
4בצים
200 גר שוקלד לבן להמיס עם 50 גר חמאה
3כפות פודינג וניל
לערבב הכל ולמזוג על התחתית שאפינו מראש
לאפות ב140 מעלות כשעה
להוציא את העוגה כשהיא רוטטת , זה בסדר .
היא תתיצב במקרר .
מעל שמתי שמנת חמוצה עם 3כפות סוכר וכף פודינג לערבב היטב ולמרוח על העודה
לקשט בפירות ולהגיש קר

צ'יז-קייק ניו יורק_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

21 מתכונים