Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 עוגות שהן בעצם עוגה אחת
חצי עוגת גבינה חצי עוגת תפוזים.לא תאמינו בגלל משך האפיה הגבינה נהייתה מקורמלת טעימה ממש.אי אפשר לזהות שזו גבינה רק כשטועמים.
לעוגת הגבינה
4 ביצים מופרדות.
500 גבינה לבנה
200 ג' שמנת.
כוס סוכר.
3 כפות קורנפלור.
תמצית רום.
גרידת לימון
רבע כוס חלב.
לעוגת התפוזים
2 ביצים
כוס וחצי קמח
אבקת אפיה.
חצי כוס סוכר
כטס מיץ תפוזים
תמצית וניל
חצי כוס שמן
לרפד בנייר אפיה סיר ג"חנון ולשמן.
להםריד ביצים להקציף עם הסוכר חלבונים לקצף אחיד ויציב.
בקערה השניה חלמונים להוסיף גבינה,שמנת ושאר החומרים לערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את הקצף לערבב בתנועות קיפול לצקת לסיר הגחנון לאפות רבע שעה בחום 180 לאחר מכן בחום 150 חצי שעה עד יציקת העוגה השניה עליה.
עוגת התפוזים להקציף את הביצים ואחר כך את כל החומרים בהדרגה לאחר חצי שעה של אפיית עוגת הגבינה לצקת את בלילת התפוזים (לא לחשוש שהגבינה תרד בגובה היא צריכה לרדת).
לאפות יחד בחום 180 שעה ורבע
לתת לעוגה להתקרר ולהפוך יכולה להיות משני הצדדים.
העוגת גבינה נהיית מקורמלת ומלאת סירופ 😋

מתכוןמתכון

חצי עוגת גבינה חצי עוגת תפוזים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

163 מתכונים