Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
1 כפית סוכר מחוקה
כף שמרים מערבבים יחד ומוספים
רבע כוס שמן זית
כ 5 כוסות מים פושרים
חצי כף מלח מחוק
בקערה לערבה את היבשים קמח שמרים סוכר ומלח ללוש מעט לבצק דביק ונוזלי מעט
להתפיח את הבצק לפזר קמח וללוש עד לקבלת בצק חלק לחלק לכדורים כל כדור לרדד על נייר אפיה מקומח ולהעביר לתבנית יחד עם הנייר לאפות 200 מעלות טורבו

הרוטב
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2-3 כפות גדושות רסק עגבניות
4 שיני שום כתושות
עלי בזיליקום חתוכים(תבלין עלי בזיליקום)

תיבול: כפית סוכר, תבלין אורגנו, כפית מלח ופלפל

תוספות לבחירה פטריות, זיתים, גבינה בולגרית .טונה .תירס
עגבניות. בצל וכו'

פיצה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים