Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכות,טעימות
וקלות להכנה
כוס מידה אוניברסלי
בקערת המיקסר
כף שמרים
כף סוכר
כוס מים חמימים
תסיסה כ5 דקות
מוסיפים
3.5 כוסות קמח
כף מלח
1/4 כוס שמן זית
מתחילים בלישה
ומוסיפים בהדרגה
1/2 כוס מים
לשים כ7 דקות
מקמחים ולשים ביד
כ2 דקות
התפחה כשעה
קורצים כדורים(10)
ביד משומנת
פותחים את הבצק
לצורה מלבנית
ומסדרים בתבנית מרופדת
התפחה נוספת כ20/30 דקות
לחלק מהפוקצות
פיזרתי זעתר/פילפל קלוי ובולגרית מפוררת
גריל עליון ותחתון
200 מעלות
כ20 דקות
עד השחמה קלה

פוקצות/זעתר/פלפל קלוי ובולגרית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

737 מתכונים