Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס וחצי מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
2 כוסות + 2כפות קמח
1אבקת אפייה

אבקת סוכר לקישוט

מחממים תנור ל170 מעלות
בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד.
בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק ,כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בנונית.
לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח ואבקת אפייה ,ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעברים לתבנית משומנת ואופים במשך שעה עד שקיסם יוצא יבש .מצננים עוגה לחלוטין ומפזרים אבקת סוכר .

בתאבון

עוגת תפוזים של פעם
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים