Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

 

3 כוסות קמח תירס עבה
חצי כוס קוקוס
חצי כוס שומשום
כוס סוכר
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
כוס אגוזים קצוצים גס
מערבבים טוב
לוקחים 7 תמרים קצוצים דק מערבבים עם ביבשים פותחים את התמרים עם הידיים שיתפרקו ויפתחו עם הקמח תירס כמו קוסוקס עם שתי ידיים

בקערה נפרדת;
4 ביצים שלמות
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כף תמצית וניל
למי שיש כף תמצית שקדים לא חייב
מערבבים
ושופכים ליבשים
מעבירים לתבנית פיירקס
לתנור שחומם מראש 160
לאחר שנאפה ומשחים טוב
לחתוך לפרוסות
לשים שקד על כל ריבוע לשפוך סירופ
את הכל
ולהכניס עוד כמה ד בתנור

מתכוןמתכון

עוגת ספרה ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים