Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס קרנץ׳ ושכבות מוסים עם גנאש
מתחילים עם המסת המוסים ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.

לבסיס:
100 גרם ממרח נוגט
100 גרם שוקולד מריר
70 גרם חמאה
ממיסים לשוקולד חלק
70 גרם פצפוצים
מערבבים יחד, מעבירים לתבנית 26 ומהדקים. מכניסים למקפיא להתייצבות.

שכבת מוס שוקולד לבן:
250 גרם שוקולד לבן
2 שמנת מתוקה
ממיסים יחד בפיירקס, מערבבים היטב עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.
מוציאים מקציפים למוס רך ומיישרים מעל הבסיס. מחזירים למקפיא להתייצבות.

שכבת מוס שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כף ממרח נוגט
1 שמנת מתוקה
ממיסים יחד בפיירקס מערבבים טוב עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.
מוציאים מקציפים למוס רך, מיישרים מעל המוס הלבן מיישרים ומחזירים למקפיא להתייצבות.

גנאש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
כף ממרח נוגט
1 שמנת מתוקה
ממיסים יחד מערבבים טוב, מצננים ואז מצפים מעל שכבת המוס שוקולד. שומרים במקרר.
*אפשר לקשט בשוקולד לבן מומס בשקית זילוף.

עוגת שכבות מוסים וגנאש בסיס קראנץ
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

123 מתכונים