Share with:


חלבי

אופן הכנה

להכנת התחתית:
חבילה של ביסקוויט פתיבר -250 גר'
100 גר' חמאה מומסת
100 גר' שוקולד חלב
100 גר' שוקולד מריר
חצי כוס חלב
חצי מיכל שמנת מתוקה

את הבסקוויטים יש לרסק להוסיף את החמאה,להמיס את השוקולד עם החלב והשמנת ולשפוך על הביסקוויטים ולערבב לעיסה אחידה,לסדר בתחתית התבנית(אני עשיתי בתבנית מחולקת)
להכניס למקפיא לשעה

להקציף חצי מיכל שמנת מתוקה שנותרה,עם כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג וניל
עד לקבלת קצף יציב.למרוח על שכבת הביסקוויטים,ולהכניס למקפיא לחצי שעה.

להכין גנאש:
להמיס 100 גר' שוקולד חלב עם חצי מיכל שמנת מתוקה ולשפוך על העוגה
ולהכניס שוב למקפיא עד להגשה

עוגת גלידה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים