Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקערה מערבבים ..
250 גר' שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים היטב
ומפרידים את השערות

בקערה נוספת מערבבים….
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת ריקוטה
3 כפות אבקת סוכר

מסדרים בתבנית חצי משערות הקדאיף משטחים ומהדקים לתבנית
מפזרים מעל את הגבינה
מפזרים על כל השערות
ומעל מסדרים את החצי השני

180 מעלות
כ30/40 מעלות

הסירופ…
כוס סוכר
כוס מים
כף לימון
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
ולאחר 10 דקות
מכבים ….

כשהכנאפה מוכנה.. וחמה
שופכים מעל את הסירופ שהתקרר
ומעל מפזרים פיסטוק טחון

עוגת כנאפה אפויה_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

594 מתכונים