Share with:


פרווה

מה צריך?

לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1.5 כוסות קמח
2 כוסות שקד לבן טחון
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה
.
זיגוג:
3 כפות מייפל מדולל עם 1 כף מים חמים

אופן הכנה

להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ויציב.בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל,שמן ומיץ תפוזים.
בתנועת קיפול להוסיף חומרים יבשים ולאחד לבלילה אחידה.
אפייה בתבנית 26 170 מעלות עד להזהבה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור ובעודה חמה לשפוך מעל את הזיגוג

עוגת וניל ושקד בזיגוג מייפל
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים