Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס העוגה– תבנית 24/36
מחצית עוגת הבית בטעם שוקולד מפוררת.

מוס פיסטוק:
200 גר שוקולד לבן.
1 כוס חלב
2 כפות גדושות מחית פיסטוק מוכנה
50 גר חמאה
1 כף ג'לטין
1/4 כוס חלב.
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב.

למוס שוקולד:
1 כוס חלב
200 גר שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
50 גר חמאה
1 כף ג'לטין
1/4 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט בטעם שוקולד
1/2 כוס חלב

הכנה:
להתיז מעט שמן על התבנית
לפורר חצי מעוגת השוקולד באופן אחיד.
לערבב גילטין עם חלב ולהניח בצד.
להמיס שוקולד לבן, חלב וחמאה לתערובת אחידה
להוסיף מחית פיסטוק. וגילטין לאחר המסתו במיקרו.ולאחד.
להקציף שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל לתערובת יציבה. למזג עם תערובת המוס. ולשפוך מעל בסיס העוגה. להשאיר להתייצבות במקפיא.
לפורר מעל המוס את מחצית העוגה.
להכנת מוס השוקולד. כמו הכנת מוס הפיסטוק.
לאחר ההכנה לשפוך מעל מחצית העוגה השנייה ולהשאיר במקפיא להתייצבות.
לציפוי אפשר, אבקת קקאו, גאנש שוקולד.לוטוס מומס.
אני מרחתי לוטוס מומס…

עוגת דוקולד, מוס פיסטוק, מוס שוקולד על בסיס עוגת שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים