Share with:


חלבי

מה צריך?

לשטרויזל:
50 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות.
1/4 כוס סוכר דמרמרה.
1 כפית קינמון טחון
1/2 כוס קמח.
1/2 כוס פקאן קלוי חתוך גס.
3 כפות גדושות שוקולד ציפס מריר.
.
לעוגה:
100 גר חמאה רכה.
1 כוס סוכר לבן.
3 ביצים.
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל.
200 גר שמנת חמוצה.
.
למלית הגבינה:
400 גר גבינת שמנת.
200 גר שמנת חמוצה.
1/4 כוס סוכר דמרמרה.
1/2 כפית קינמון טחון.
1/4 כוס פקאן קלוי חתוך גס.

אופן הכנה

הערה : כל השלבים נעשים באותה קערה, אין צורך לשטוף בין השלבים.
נתחיל בהכנת השטרוייזל:
בקערת המיקסר נוסיף את כל החומרים ונערבב עם וו גיטרה עד שהכול נהיה חולי.נשמור במקרר.
באותה קערה, נערבב חמאה וסוכר, בהדרגה נוסיף כל פעם ביצה עד להטמעתה בבלילה.
נוסיף את שאר החומרים נערבב עד לאיחוד ונעביר לתבנית משומנת 26.
באותה קערה נערבב את כל חומרי מלית הגבינה, נעביר מעל הבלילה שבתבנית ו"נשיש" באמצעות הלקקן.
מעל נפזר בצורה אחידה את תערובת השטרויזל.
נאפה בטמפרטורה של 165 מעלות עד לקיסם מעט לח

עוגת, גבינה, פקאן וקינמון משוישת עם שטרויזל שוקולד ציפס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים