Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג גבינה 9%
6 כפות קורנפלור
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
גרידת לימון (לא חובה)
לציפוי:
שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
כוס חלב
לקישוט:
חמוציות
ושקדים מולבנים קלויים מעט
אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר,
בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם שאר הסוכר להמשיך להוסיף את שאר החומרים ולהקציף.
להוסיף את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בעדינות עד לתערובת אחידה, לעטוף את התבנית מבפנים עם נייר אפייה משומן, (כך העוגה לא נדבקת) לאפות בתוך תבנית עם מים, עד שהעוגה מתייצבת והקיסם יוצא יבש
להשאיר בתנור כבוי כשעה, רצוי לצפות את העוגה לאחר שהיא קרה ויציבה. להוסיף את השקדים מעל ומעט חמוציות
הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry?
הקבוצה שלי-
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts

עוגת גבינה קלה ומנצחת
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים