Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
250 גרם גבינת ריקוטה
.250 גרם גבינה לבנה
.1.5 כוסות קמח
.1/2 כוס שקד לבן טחון
.1 אבקת אפייה
. 5 ביצים
.1 ורבע כוסות סוכר
.1 סוכר וניל
.3/4 כוס שמן

לשיוש:
1/3 מתערובת הגבינה
.1/2 כוס פרג טחון טרי
.3 כפות חלב
.1 כף גדושה ממרח שוקולד

ציפוי:
1 שמנת מתוקה
.1 אינסטנט פודינג וניל
.1/4 כוס חלב

לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר מומס עם 3 כפות שמנת מתוקה

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף בהיר ותפוח. בהדרגה להוסיף, סוכר, סוכר וניל ושמן ולאחד. להוסיף גבינות ותערובת הקמח והשקדים ולאחד למסה אחידה.לשפוך 2/3 מהתערובת לתבנית 26. ל1/3 הנותר להוסיף, פרג, חלב וממרח שוקלד. לערבב קלות עד לאיחוד ולפזר מעל המסה שבתבנית ולשיש. אפייה ב170 עד לקיסם מעט לח. לקרר.ציפוי: להקציף את כל המרכיבים ולמרוח מעל העוגה הקרה.להכניס את השוקולד המומס לשקית זילוף ולקשט.

עוגת שיש, פרג, ריקוטה ולימון
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים